کد خبر 216086
۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۹
 نانوایان شهرستان شهرکرد به تولید نان کیفی توجه کنند

فرماندار شهرکرد ، مرکز استان چهارمحال و بختیاری گفت: نانوایان این شهرستان پخت و تولید نان با کیفیت بالاتر را مورد توجه جدی قرار دهند.

به‌گزارش روابط‌عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ بهادر عبدالغنی روز دوشنبه در بازدید سرزده از تعدادی نانوایی‌های شهرکرد تأکید کرد: وضعیت پخت نان، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، توجه به ساعت‌های مشخص شده برای پخت و کیفیت آرد و نان باید مورد توجه تمامی نانوایان باشد.

وی افزود: توجه به کیفیت و کمیت نان، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانه‌ها در دستور کار تمامی نانوایان قرار گیرد.

عبدالغنی تصریح کرد: نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، رعایت ساعت‌های پخت و توجه به پروتکل‌های بهداشتی نانوایی‌ها از سوی دستگاه‌های مرتبط به‌صورت دقیق و مستمر بررسی شود.

وی یادآور شد: تحویل نان بی‌کیفیت به مردم به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و نانوایان در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha